Tagasi Postitatud

KIVID MINU TEEL

Keesi Kapsta 16.02–18.03.2019

Käesolev näitus on väike tagasivaade minu kividekarpi, kuhu on ajaga nii mõndagi kogunenud. Tihti on küsitud kuidas üks või teine kivi on sinna jõudnud. Armastan reisida ja seigelda, mis on ka ilmselt minu jaoks üheks võimsaimaks inspiratsiooni allikaks. Näha ja tajuda erinevate maade sümboolikat, värve ja imelist loodust oma mitmekesisuses.

Materjalina meeldib hõbe oma pehmete pooltoonide rohkuses. Oma loomingus kasutan tihtipeale erinevaid kaitsesümboleid ja märke. Meie oma kaheksakand, päikseseratas ja erinevad ruunimärgid on kujunenud aga vaieldamatuteks lemmikuteks.

Sellele näitusele välja pandud kaelaehted on minu jaoks väga eriliste ja armsate kivide ning pärlitega. Olen neid varemgi karpidest välja võtnud, imetlenud ja tagasi pannes mõelnud, et pole veel nende aeg. Nüüd on nad siin Teie ees, igalühel oma lugu.